Search found 67 matches

by stacker
Mon Feb 11, 2013 12:46 pm
Forum: Racks, Switching Systems and MIDI
Topic: 2 problems!
Replies: 6
Views: 2733

Re: 2 problems!

Thank you very much!
I will give this a shot, when I get home from work tonight.
by stacker
Mon Feb 11, 2013 12:45 pm
Forum: Racks, Switching Systems and MIDI
Topic: EVH 5150III 50w and GCP
Replies: 10
Views: 7653

Re: EVH 5150III 50w and GCP

OK,great!

I am building a second rig with a 5150 III 50 watt. I currently run my GCP in 10 preset mode, and wanted to keep it that way. Now, I can just bank up and make 10 presets for my 5150 rig. Once I pick up a second GCX, I will research this more.

Thanks!
by stacker
Sun Feb 10, 2013 8:25 am
Forum: Racks, Switching Systems and MIDI
Topic: 2 problems!
Replies: 6
Views: 2733

Re: 2 problems!

This is an old thread, but I've recently been trying to get a better response from my Volume pedal (Boss FV-500H). I've been trying to figure out how to set the parameter curve for my volume pedal in my g-major, and cannot figure it out. Can anyone help me out? I've read both the GCP, and the G-majo...
by stacker
Sun Feb 10, 2013 6:48 am
Forum: Racks, Switching Systems and MIDI
Topic: EVH 5150III 50w and GCP
Replies: 10
Views: 7653

Re: EVH 5150III 50w and GCP

Is it possible to use the GCP in 10 preset mode with the 5150 III 50 watt?

Thanks,
Mike
by stacker
Mon Feb 06, 2012 3:48 pm
Forum: Racks, Switching Systems and MIDI
Topic: 2 problems!
Replies: 6
Views: 2733

Re: 2 problems!

I did get it work a llittle better by adjusting the knob on the pedal, but I will look into that also.

Thanks!
by stacker
Mon Jan 16, 2012 10:01 pm
Forum: Racks, Switching Systems and MIDI
Topic: 2 problems!
Replies: 6
Views: 2733

Re: 2 problems!

After a couple more video tutorials, I finally got it working. The pedal is a lot less sensitive than when I had it plugged directly in my signal path though. The volume doesn't start to come up until about halfway thru the pedal. Do I have something set wrong? I still get a bit of a lag on my pitch...
by stacker
Sun Jan 15, 2012 8:28 pm
Forum: Racks, Switching Systems and MIDI
Topic: 2 problems!
Replies: 6
Views: 2733

2 problems!

I have 2 issues that I need help with. #1: I am getting a lag or gap (silence, then the volume quickly swells to normal level) when switching sometimes with my GCP. I am also running a G-major, but I didn't have this problem before. This leads me to my second problem... #2: I am trying to hook up a ...
by stacker
Wed Jul 20, 2011 11:23 am
Forum: Racks, Switching Systems and MIDI
Topic: GCX/GCP and Engl Savage 120
Replies: 21
Views: 8993

Re: GCX/GCP and Engl Savage 120

Hey John, I think we may have figured it out. I brought the GCX/GCP with me to my local shop today, and we went through it together. Apparently I had an extra cable running from the feedthru on the GCX into loop 1 of the GCX which was splitting the signal. We got the amp to work properly with the GC...
by stacker
Tue Jul 19, 2011 4:58 pm
Forum: Racks, Switching Systems and MIDI
Topic: GCX/GCP and Engl Savage 120
Replies: 21
Views: 8993

Re: GCX/GCP and Engl Savage 120

Thanks John! I feel like I'm spinning in circles. I'm going to bring the GCX/GCP to the shop with me tomorrow and hook everything up right there with the tech. If we can't figure it out there, I will send you a pic of the back of the GCX with only the head connected to it. If I can't get this sorted...
by stacker
Tue Jul 19, 2011 3:56 pm
Forum: Racks, Switching Systems and MIDI
Topic: GCX/GCP and Engl Savage 120
Replies: 21
Views: 8993

Re: GCX/GCP and Engl Savage 120

Hey John,

I can't take a picture right now, because the amp is still at the shop. I am going to pick it up tomorrow, and when I hook the amp up to the GCX/GCP, I will take a pic.

Thanks,

Mike