It is currently Thu Mar 30, 2017 3:39 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Problem with one certain pedal using GCX
PostPosted: Fri Mar 10, 2017 5:01 am 
Offline

Joined: Fri Mar 10, 2017 4:51 am
Posts: 1
I am new to the GCX and Ground Control Pro. Everything works flawlessly except for one thing that I'm having a problem with. I use a Danelectro Reel Echo delay pedal. When it is selected in the loop (including combining it with another effect), I lose the guitar signal completely. When I switch to any other pedal, or combination of pedals in the loop, those work perfectly. I've tested my delay using just my guitar and amp to make sure it was not a malfunction in the pedal, and it worked fine. Any ideas or suggestions on why I am losing signal with this certain delay pedal in the loop?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem with one certain pedal using GCX
PostPosted: Fri Mar 10, 2017 11:28 am 
Offline

Joined: Tue May 05, 2009 2:33 pm
Posts: 6303
Location: The Lab
I'd suspect a failing cable there, particularly one of the cables between the GCX Loop Send /Return and the Reel Echo In/Out jacks. Try swapping the Reel Echo to any other loop that has a known working cable set as a test.

Let us know how is goes!

_________________
Image
Voodoo Lab ®
Magician/Tech


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: