Voodoo Lab
http://voodoolab.com/forum/

Ground control pro how many ma needed?
http://voodoolab.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=8685
Page 1 of 1

Author:  boperlover [ Mon Dec 18, 2017 4:28 pm ]
Post subject:  Ground control pro how many ma needed?

I use the phatom power to supply the GCP through the Triaxis phantom output. I linked it in my TREX fuel tank ( 500 ma) . I need the TREX for some pedals too. So i dont know how many power left for the other pedals.
Can i use 12v for the GCP?
How many ma. need the GCP¿ is the same ma when you use phantom?

Thank you so much

Author:  JohnClark [ Tue Dec 19, 2017 11:50 am ]
Post subject:  Re: Ground control pro how many ma needed?

I wouldn't go below 400mA. Your 12VDC output should be ok for this. Current draw should be the same powering directly vs phantom power aside from the slight load a long MIDI cable might add.

I hope that helps!

Page 1 of 1 All times are UTC - 8 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/