Voodoo Lab
http://voodoolab.com/forum/

GCP instant access buttons
http://voodoolab.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=8704
Page 1 of 1

Author:  macostaq [ Fri Dec 29, 2017 8:54 am ]
Post subject:  GCP instant access buttons

Hello,

I would like to reorganize the affectation of my instant access buttons on my ground control pro.
I want to switch position between instant access button 3 and 7, and also between 4 and 8.
Here is my question : If I do that switch, would I have to reprogram all my presets ?

thanks and Happy new year .

Author:  JohnClark [ Wed Jan 03, 2018 11:12 am ]
Post subject:  Re: GCP instant access buttons

It depends on what the buttons are already programmed to do.

If these buttons are set to control GCX Loops then you would not need to re-program your presets.

However, if these buttons are programmed with a MIDI Channel and Controller number then you will need to re-program your presets... The stored state of an Instant Access button will stay with the button number.

I hope that helps!

Author:  macostaq [ Wed Jan 03, 2018 2:25 pm ]
Post subject:  Re: GCP instant access buttons

Hi John,

cool. These buttons are juste controlling GCX loops.

thanks and I wish you the best fort 2018.

Page 1 of 1 All times are UTC - 8 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/