It is currently Wed Jul 18, 2018 7:35 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: brand new pedal power 2+ makes loud hum
PostPosted: Wed Jul 11, 2018 9:21 pm 
Offline

Joined: Wed Jul 11, 2018 7:17 pm
Posts: 1
i recently purchased a 2+ and i seem to be having a problem. i hooked up my board and turned on the amp and it immediately makes a loud hum. i started plugging things in one by one and checking. i can get 5 pedals hooked up but if i put a 6th in i get the hum.

setup works perfectly fine with my one spot daisy chain

tc polytune
boss OC-3
boss ODB-3
EHX big muff
EQD rainbow machine
EQD avalanche run( in postion 6 with normal switched up)
EHX 360 looper

tried with different amps and different cables etc and still have issues. i'm sure i'm missing something but i don't know what


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: brand new pedal power 2+ makes loud hum
PostPosted: Fri Jul 13, 2018 1:44 pm 
Offline

Joined: Thu Sep 01, 2011 10:31 am
Posts: 153
My first guess would be the issue is power to your Avalanche Run. It should be setup:

To power your Avalanche Run with Pedal Power 2 Plus use a Current Doubler Adapter, part# PPAP in outputs 5 and 6, DIP switches set normal with one of the all black (standard polarity) cables supplied.


Any better?

_________________
Cheers,
Ben Resnick
Voodoo Lab - Tech Support


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: